Anas's Adventure
Catatan pengembaraan yang penuh pancaroba ke BUMI
By: Anas MBostamam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Sep-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
Family Reunion @ Paris

@Arc de Triomphe
@Eiffel
@Louvre
View all 10 photos...
family gathering @ paris lepas lebih 6 tahun tahun tak berkumpul.
Cukup 7 org - Mak, Ayah, kakla, anas, min, arief & yid



Sunday, 18-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
dusun ceri ~sakurabo gari~ yamanashi-ken

dusun ceri
ceri
berkelah atas bukit
View all 9 photos...
tempat: dusun ceri, takishimaen, yamanashi-ken
mission: makan sebanyak mungkin ceri dr ladang tu


Monday, 3-Apr-2006 15:32 Email | Share | | Bookmark
cuti-cuti Sarawak season 2

spring 2006, berangkat pulang ke tanah air
ayah tgk tv ngan serius
kuching..
View all 23 photos...
ni 2nd time aku balik sarawak..kali ni turun flight air asia kat kuching..pastu jalan2 kat taman negara bako..pastu lepak2 kat umah kat saratok


Saturday, 1-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
ReUnion SAKTI batch'98



Reunion kedua SAKTI'98. BBQ kat ulu yam..
aku tak amik gambar pun kali ni sbb ade cameraman pro dtg dgn camera canggihnye
http://sistyah.fotopages.com/?entry=758670
http://thesakti.fotopages.com/

seronok dpt jumpa balik kawan2 lama..reunion kali ni ramai jugak yg dtg..muka masing2 dah berubah skit..ramai dah keje..ade dah jadi bapak budak..ade yg berubah abis sampai tak kenal..ade yg macam mmg tak berubah langsung dr zaman skolah..


Sunday, 22-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
hantar mak&ayah balik +singgah zoo shinkawasaki

nak teksi ni gi station
shinkawasaki eki
bye2
View all 12 photos...
hari last mak & ayah kat jepun..kitorang gi hantar ke station shinkawasaki je..pastu diorang naik train sampai airport..time balik tu singgah zoo shinkawasaki..dah lama duk situ tp tak baru first time masuk zoo ni..kesan2 salji semalam pun tak ilang lg


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net